Nyckelfärdig paketlösning för dig som vill ha hög kvalitet och trygghet till ett fast pris.

UNDVIK OBEHAGLIGA ÖVERRASKNINGAR – LÅT OSS HJÄLPA DIG MED DITT HUSBYGGE.

Med NP Nilsson Villan kan du känna dig trygg. Färdigställandeförsäkring och byggfelsförsäkring samt en fullvärdesförsäkring ingår alltid när vi erbjuder totalentreprenad. Vi håller i hela byggprocessen och tar hand om alla kontakter med hantverkare och leverantörer så att du slipper.

Dessutom anlitar vi endast hantverkare med gott renommé som vi arbetat med under lång tid för att säkerställa så kvaliteten på arbetet ligger på samma nivå som materialet.

Du skriver ett kontrakt, så tar vi hand om resten. Du får en garanterad inflyttningsdag och ett fast pris på ditt nya hus.


KVALITÉT DÄR DET GÄLLER, INTE BARA DÄR DET SYNS

Många väljer enklare och billigare material där kunden inte kan se det. Vi vill inte kompromissa med kvaliteten utan bygger enligt gamla beprövade tekniker med gediget trämaterial. Exempelvis har alla väggar – inner som ytter – en träskiva bakom gipsen, vilket gör att du aldrig behöver krångla med pluggar när du ska hänga upp något.

Vi har också självklart råspont på taket eftersom vi vet att det håller bättre än träfiberskivor.
Våra badrum är standardutrustade med både kakel och klinker.

Hög standard på materialvalen tillsammans med golvvärme ger låga drift- och underhållskostnader.


FLEXIBILITET

Vi tror på att låta kunden själv bestämma hur de vill ha sitt drömhus. Därför erbjuder vi flera olika färdiga arkitektritade lösningar med utbyggnadsmöjligheter.

Du är även välkommen till oss med ditt egna arkitektritade drömhus.

Du som är händig kan välja att utföra vissa moment själv i samband med byggnation, eller inreda en eventuell ovanvåning själv i efterhand om du vill.


[npnvillan_sales_contact]