Om NP Nilsson Villan

Vi ingår i NP Nilssons Trävaru AB, ett lokalt företag i nordvästra Skåne och södra Halland som har levererat byggmaterial sedan 1907. Det har gett oss en stor erfarenhet kring vad som är viktigt att tänka på, vid byggnation av hus och vad som fungerar över tid. Vi kan stolt påstå att vi använder vår erfarenhet samtidigt som vi tänker framåt när vi skapar våra villor. Vi är det lokala och trygga valet när ni ska bygga ert hus.

Tre anledningar att välja NP Nilsson Villan

Lokalt

Vi anlitar bara lokala hantverkare med gott renommé som vi arbetat med under lång tid.

Flexibelt

Vi producerar själv väggelement och takstolar, vilket ger oss stor flexibilitet och ni får vara med och bestämma hur ert drömhus ska se ut.

Kvalitet

Vi kompromissar inte bort kvalitén, utan bygger med beprövade tekniker och välkända varumärken. Några exempel är att vi bygger våra hus på platta på mark med golvvärme, har aluminiumbeklädda fönster, kakel och klinker i badrum samt råspont i taket.

N.P. Nilssons Trävaruaktiebolag

Efter 16 års vistelse i USA återvände Nils Peter Nilsson till Grevie 1907. Där köpte han en liten trävaruaffär i Grevie. Det blev grunden till NP Nilsson Trävaru AB, som nu drygt 100 år senare utvecklats från en anställd till drygt 100 medarbetare.

Idag är NP Nilsson inte bara ett trävaruföretag utan en komplett bygghandel med egen tillverkning av takstolar och väggelement. Byggvaruhus finns i Laholm, Båstad och Ängelholm och två närbutiker i Förslöv och Munka Ljungby. Central- och distributionslager liksom huvudkontoret finns fortfarande i Grevie.

Det senaste tillskottet är en 4300 kvm stor produktionslokal i Vistorp i Förslöv. Där produceras väggelement, takstolar och emballage.

NP Nilsson har en omsättning på cirka 350 mkr och haft AAA-rating under mer än tjugo år.

Läs mer om NP Nilssons Trävaru AB här