Byahusen – Modernt och flexibelt

Har du tröttnat på din stora trädgård, trots att du älskar att sitta ute? Vill du bo centralt, men kan inte tänka dig en lägenhet? Eller söker du kanske ett enkelt och bekvämt boende i en by med närhet till dina och barnens aktiviteter?

I så fall kan du ha hittat ditt perfekta boende i Förslöv. Tillsammans med Karin Petterssons Arkitektbyrå har vi tagit fram ett modernt och flexibelt parhus som passar in på Bjärehalvön. Förslövs centrala läge på Bjärehalvön erbjuder såväl natur och hav som en kontinental närhet. Vad sägs om 15 min till tåg och flyg?

SNABBFAKTA

Typ: 1 – 1 1/2 plan

Antal rum: 4 – 6 rok

Varav sovrum: 2 – 3 st

Boyta: 80 – 120 kvm

Taklutning: 38°

Planlösning

INTERIÖR

Vi är måna om att du ska trivas i ditt nya hem, därför har vi med omsorg valt material med hög standard i smakfulla, neutrala färger. Vi arbetar med välkända varumärken, för att du ska känna dig trygg med materialen i ditt hem. Omslipbar ek-parkett, helkaklade badrum och tilltalande kalkstens fönsterbänkar är bara några av våra noga utvalda standarsprodukter.

EXTERIÖR

Träfasaderna är målade i ljusa färger med tegelröda takpannor. Samtliga fönster har aluminiumklädda utsidor, vilket innebär minimalt med underhåll. Stora glaspartier mot baksidan/trädgård vilket garanterar ett maximalt ljusinsläpp.

FLEXIBILITET

Vill du bo på 1 plan eller 1 1/2 plan, valet är ditt! Du kanske vill börja med 80 kvm på ett plan för att i ett senare skede i livet ha möjlighet att sätta in en trappa och inreda ovanvåningen. Vi ser möjligheterna för dina behov.