BYGGA HUS med NP Nilsson Villan

Så här fungerar det

Med oss kan ni känna er trygga. Vi erbjuder en totalentreprenad där vi håller i hela byggprocessen och tar hand om det som krävs för ett lyckat husprojekt.

Vi anlitar lokala hantverkare med gott renommé och där vi känner oss trygga på att ni får den kvalité ni förväntar er. Ni får en garanterad inflyttningsdag och ett fast pris på ert nya hus.

Välj själv färdigställandegrad

Nyckelfärdigt eller ej, ni väljer själv. I ett så kallat nyckelfärdigt hus finns det ingen förutbestämd branschstandard för vad som ingår. Därför kan det vara svårt som kund att jämföra leverantörer utifrån samma förutsättningar. Vi vågar lova att vi har en hög standard på vårt materialval och att ni får mycket för pengarna när ni köper hus av oss. Fråga gärna, om ni tycker att det är svårt att jämföra, så hjälper vi er.

Är ni händiga eller har ni en speciell hantverkare som ni vill ska bygga ert hus? Vi har tre olika alternativ att välja mellan, från nyckelfärdigt hus, stommonterad byggsats till enbart materialsats.

Nyckelfärdigt

Huset levereras fullt färdigt, endast utvändig målning återstår. Det arbetet utförs enkelt, då ytterpanelen alltid är grundmålad.

Stommonterad byggsats,
tätt utvändigt

Stomresning och grundläggning samt alla ytskikt utvändigt ingår. Sedan tar ni över och ansvarar för all invändig byggnation.

Materialsats

En byggsats enligt specificerad leveransbeskrivning, samtlig byggnation utförs av er som kund.

HUSMODELL ELLER SKRÄDDARSYTT?

Har du fastnat för en av våra husmodeller eller har ni egna skisser på det hus du/ni vill bygga? Kom till oss så hjälper vi er.

Husmodeller

Vi går igenom eventuella ändringar på den husmodell ni valt. Huset kanske behöver spegelvändas eller anpassas något till er tomt eller efter era behov.

Skräddarsytt

Vi arbetar igenom era skisser med våra arkitekter, så att alla krav och regler uppfylls samtidigt som ni får professionella synpunkter på era förslag. Sedan gör vi färdigt bygglovsritningar och går vidare.

Standard & Tillval

Vill ni veta mer om hur ni kan utforma ert drömhem och vilka tillval ni kan göra, se vår broschyr Standard & Tillval.