Lokal produktion på Bjärehalvön

Väggelement och takstolar tillverkas inomhus i vår egen produktionslokal, på det sättet riskeras inte kvaliteten att äventyras på grund av väder och vind.

För att få bästa resultat sätts inte ytskikten i fabrik, vilket ger dig en större valfrihet och en högre slutfinish. Vi monterar fasadpanelen på arbetsplatsen för att dölja modulskarvar på väggarna och på så sätt få en mer gedigen känsla.

Vi har våra rötter på Bjärehalvön, där vi har vårt huvudkontor och produktionslokal. Vi har haft egen tillverkning sedan början på 80-talet. Utöver leveranser till NP Nilsson Villan arbetar vi med produkter till entreprenörer, stora som små. Våra produktionslokaler invigdes 2016, där vi kan utveckla och optimera vår verksamhet, för att nå bästa kvalitet och resultat. Vi är lyhörda för era önskemål och behov och har en flexibel produktion, vilket ger er som kund många valmöjligheter.

Produktion hos NP Villan

Kvalitet

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, produkter, samt våra tjänster.

Våra villor är genomtänkta från konstruktion till färdigt hus och vi kompromissar inte med kvaliteten. Vi arbetar med lokala och erfarna arkitekter som kombinerar estetik, funktion och byggteknik för att få ett lyckat resultat in i minsta detalj för ert husprojekt.

Allt material har vi valt med omsorg och satt en hög standard på samtliga produkter. För att nämna några fördelar med vårt materialval så har vi aluminiumklädd utsida på fönster, omslipningsbart parkettgolv, släta innertak, råspont på yttertak samt kakel och klinker i badrum.  Som standard levererar vi platta på mark med vattenburen golvvärme på bottenvåningen. Det ger er en behaglig känsla, och bra boendekomfort. Vi arbetar framförallt med svensktillverkade produkter och leverantörer.