Arkitektritat parhus blev drömhem

När Bertil och Irene Ebbesson valde att lämna sin gård utanför Förslöv för ett nytt boende föll valet tillslut på NP Nilsson Villan och Byahusen. Ett ljust, inbjudande parhus i 1,5-plan placerat i ett nybyggt bostadsområde i centrala Förslöv.

Vad var det som fick er att välja NP Nilsson Villan?

– Vi gillade att det var nyckelfärdigt, vi ville slippa renovera eller bygga själva. Vi har gjort vår beskärda del av renoveringar och tyckte det var smidigt och enkelt att få allt färdigt och bara att flytta in. Vi hade tittat på lägenhet som ett alternativ, men kände att det var ett för stort steg att ta när vi är vana vid en gård.

Vad tycker ni om läget när det gäller Byahusen?

Läget är perfekt. Här bor man avskilt, men har ändå nära till service och allt man behöver. Gångvägen är det bara fyra minuter till exempelvis Heberleins här i Förslöv. Och sju minuter till ICA. Vi provgick faktiskt innan vi bestämde oss. Nu har vi också nära till våra övningar med kören i kyrkan, vi kan gå istället för att ta bilen.

Vad tycker ni var bäst med NP Nilsson Villan?

– Vi är mycket nöjda med det bemötande vi fått av NP Nilsson Villan och de säljare vi haft kontakt med. Det var aldrig några problem att få våra önskemål uppfyllda. Vad vi än sa så fick vi svaret att ”det löser vi, det fixar vi”.

Vilka skulle ni rekommendera att välja Byahusen?

– Byahusen är en husmodell vi tror passar hela spannet från ung till gammal. Vi tror att det är ett bra hus även för småbarnsfamiljer, eftersom det har många rum och är bra uppdelat.