05 maj Byahusen

Vard stående

BYAHUSEN, modernt och flexibelt.

Har du tröttnat på din stora trädgård, trots att du älskar att sitta ute? Vill du bo centralt, men kan inte tänka dig en lägenhet? Eller söker du kanske ett enkelt och bekvämt boende i en by med närhet till dina och barnens aktiviteter?

I så fall kan du ha hittat ditt perfekta boende i Förslöv. Tillsammans med Karin Petterssons Arkitektbyrå har vi tagit fram ett modernt och flexibelt parhus som passar in på Bjärehalvön. Förslövs centrala läge på Bjärehalvön erbjuder såväl natur och hav som en kontinental närhet. Vad sägs om 15 min till tåg och flyg?

 

VISNINGAR

Välkommen till någon av våra visningar. Kommande datum för visning kommer att annonseras här på hemsidan.
Du är alltid välkommen att kontakta oss för en privat visning.

 

Snabbfakta

  • Typ: 1 – 1 1/2 plan
  • Antal rum: 4 – 6 rok
  • Varav sovrum: 2 – 3 st
  • Boyta: 80 – 120 kvm
  • Taklutning: 38°

Planlösning

Detta bildspel kräver JavaScript.

interior-kran-detalj-570x368

Interiör

Vi är måna om att du ska trivas i ditt nya hem, därför har vi med omsorg valt material med hög standard i smakfulla, neutrala färger. Vi arbetar med välkända varumärken, för att du ska känna dig trygg med materialen i ditt hem. Omslipbar ek-parkett, helkaklade badrum och tilltalande kalkstens fönsterbänkar är bara några av våra noga utvalda standarsprodukter.

exterior-husfasad-570x368

Exteriör

Träfasaderna är målade i ljusa färger med tegelröda takpannor. Samtliga fönster har aluminiumklädda utsidor, vilket innebär minimalt med underhåll. Stora glaspartier mot baksidan/trädgård vilket garanterar ett maximalt ljusinsläpp.

_MG_0044

Flexibilitet

Vill du bo på 1 plan eller 1 1/2 plan, valet är ditt! Du kanske vill börja med 80 kvm på ett plan för att i ett senare skede i livet ha möjlighet att sätta in en trappa och inreda ovanvåningen. Vi ser möjigeterna för dina behov.Sånt som inte syns

Många väljer enklare och billigare material där kunden inte kan se det. Vi vill inte kompromissa med kvaliteten utan bygger enligt gamla beprövade tekniker med gediget trämaterial. Exempelvis har alla väggar – inner som ytter – en träskiva bakom gipsen, vilket gör att du aldrig behöver krångla med pluggar när du ska hänga upp något. Vi har också självklart råspont på taket eftersom vi vet att det håller bättre än träfiberskivor. Hög standard på materialvalen tillsammans med golvvärme ger låga drift- och underhållskostnader.

Trygghet och närhet

En plats där man känner sig hemma kännetecknas nog främst av trygghet. Kvarteret med byahusen är utformat för att skapa en känsla av trygghet och bygemenskap. Det är också nära till det mesta. Många aktiviteter finns på gångavstånd, om du behöver ta dig längre ut i världen ligger både buss och tåg på behändigt avstånd.

Byahusen-boats
Byahusen-naturen
Byahusen-trains

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.